3 Eylül 2012 Pazartesi

Şimdi Okullu Olduk!

İşte yepyeni bir macera daha.  İkiz mucizelerim artık okula başladılar. Uzun ve -benim için- yorucu ama aynı zamanda eğlenceli bir yaz mevsiminin ardından daha önceden karar verdiğimiz gibi tam 3 yaş bitiminde kreşe gidiyorlar artık.

Tuna ve Nil'in okulu İzmir Karşıyaka'daki Küçük Kulüp.  İzmir'de üç tane şubesi olan bu okulun iyi bir seçim olduğunu umuyorum.

Bugün Tuna ve Nil'in okuldaki ilk günleriydi.  Daha önce iki kere okulu gördükleri için hiç yabancılık çekmediler ve bu ilk adaptasyon gününde hemen oyunlar oynamaya başlayıp beni unuttular bile. :)  Ama önümüzdeki günler ne gösterir bilemiyorum.


Canlarım, güzel çocuklarım, hep bu fotoğraftaki gibi elele, yanyana, omuz omuza ve sevgi dolu olmanızı diliyorum.  Uzun bir yolculuk olan eğitim hayatınızın ilk günlerinin heyecanını yaşıyorum.  Aklınızla, zekanızla ve güzel huylarınızla hayatta istediğiniz her şeyi yapabileceğinizden eminim.

Okulunuza alışıp orayı sevmeniz benim için çok önemli.  Eylül sonunda üniversitede dersler başlıyor ve sabahları sizi okula bıraktıktan sonra akşama kadar ne kadar çok özleyeceğimi düşünmek şimdiden beni hüzünlendiriyor.  Tek tesellim sizin okulda pek çok eğlenceli şey yapacak olmanız ve evde sıkılmaktan kurtulmanız sanırım.

Sizi her şeyden çok seviyorum...

2 yorum:

  1. Çocuklarınızın okul hayatında başarılar dilerim.Benim çocuklarımda ikiz beni o günlere götürdünüz,zaman çok hızlı geçiyor bu güzel günleri sağlıkla ,huzurla mutlulukla geçirin inşallah.Sevgiler..

    YanıtlaSil