21 Mayıs 2012 Pazartesi

Eğleniyoruz, Geziyoruz, Büyüyoruz

Tuna ve Nil 3 yaşlarını doldurmaya 3 ay kala baharın tadını çıkartıyorlar.  Biraz geç de olsa tuvaleti öğrendiler.  Artık gündüz bez takmıyorlar ve bu iş çok hoşlarına gitti.  Kreşe de daha hazırlar artık.  Ne de olsa 3 Eylül'de okula başlayacaklar ve çok hevesliler.  Umarım başladığımızda da kolaca adapte olacaklar.

Benim küçük fotomodellerim
Mayıs ayı oldukça hareketli geçti, geçiyor.  Özellikle haftasonlarını değerlendirmeye çalışıyoruz.  Artık benim de üniversitedeki derslerim bittiği ve sadece sınavlar kaldığı için haftaiçi de evdeyim.  Onlarla daha çok vakit geçirebildiğim için mutluyum.

Çok güzel oynuyoruz birlikte (kısa sürelerde)
Geçtiğimiz haftalarda hava daha güzeldi aslında.  23 Nisan'da Tuna ve Nil ilk kez vapura bindiler Konak'a gitmek için.  Çok uslu oturdular, hayret :)

Işık & Nil
Can & Tuna
Aynı Gün Konak Pier'de biraz vakit geçirdik ve yemek yedik.  Tuna ve Nil enerjilerini harcamak için ne yapacaklarını şaşırdılar her zamanki gibi.
"Hadi Tuna yaramazlık yapalım!"
Konak Pier'de iki afacan
Geçtiğimiz haftasonu da güzel havadan faydalanmak için Doğal Yaşam Parkı'na gitmeye karar verdik.  Pek çok hayvanı serbestçe dolaştıkları geniş alanlarında görebilme şansımız oldu.  Hatta bir ara tavuskuşu Nil'in elinden elma bile yedi.






Ertesi gün Bostanlı'da sevdiğimiz bir yer olan Güzel Sanatlar Parkı'na gittik.  Tuna ve Nil kaydırak ve salıncaklardan sıkılınca mini golf sahasında koşma, atlama, zıplama egzersizleri yaptılar.  Ardından da güzel bir yemekle haftasonunu bitirdik.




Kardeş dayanılması diye buna derim
Bu haftasonu kapalı ve çok sevimli olmayan havaya rağmen çok rahat ettiğimiz Taypark'a gittik.  Hem oyun alanının güvenli olması, hem de keçiler, tavşanlar ve atlar olmadı hoşumuza gidiyor.  Daha önceki ziyaretlerimizde ata binmek istemedi Tuna ve Nil ama bu defa Nil kendisi istedi.  Çok da keyif aldılar gerçekten.
Pozcu kızım
Tuna biraz tedirgin gibi
Yaz için sabırsızım, bir o kadar da programsızım.  Sanırım bu yaz "o an" rüzgar bizi nereye sürüklerse öyle maceralar yaşayacağız.  Kuzularımızla birlikte, mutlulukla...

Huzur ve mutluluğun resmini yapamam ama fotoğrafla anlatabilirim sanırım.  İşte huzur ve işte mutluluk: 

Hep böyle kalmak istiyorum


9 yorum:

  1. Hep böyle kalın zaten hiç ayrılmayın...
    Bayılıyorum ikizlerin maceralarına :)

    YanıtlaSil
  2. Ohhhh, nasıl da sıcacıktır şimdi onlar öyle yumoş yumoş. Ben de yapıcam bir yatak dolusu çocuk :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Maddi yönden korkum olmasa en az bir çift daha doğururdum :)) Harikalar onlar. Tavsiye ederim :))

      Sil
  3. canım ne güzel anlaşıyor iki kardeş, hep böyle kalın ayrıca :) bende yakında izmire gideceğim birkaç günlüğüne, nerde bu doğal yaşam parkı, birde İzmir'de çocukla yapılabilecek aktivite tavsiyelerin var mıdır ???

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Doğal Yaşam Parkı Karşıyaka Sasalı'da, Google Maps'den bakabilirsin. Çok güzel ama çok sıcak havada tavsiye etmem, ağaçlık alan az. Başka tavsiyem Sahildeki parklar olabilir. Manisa yolundaki Çiçekliköy yolundaki kahvaltı mekanları olabilir. Taypark'ı da tavsiye ederim (bizimkilerin ata bindiği yer) o da Karşıyaka Mavişehir'de. Forum Bornova AVM çok keyifli açıkhava olduğu için. Yani çocukla gezilebilecek rahat yerler bunlar. Alsancak her zaman keyiflidir zaten. Çok teşekkürler :)

      Sil
  4. çok teşekkürler not aldım bunları :)

    YanıtlaSil
  5. Yaa maşallah çok tatlılar :)) İkiz büyütmek zor ama aynı zamanda eşsiz birşey olmalı..Rüya'mla da yaşıtlar :)) Bizim de doğumgünümüze üç ay kaldı :)) sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler, gerçekten harika bir duygu, onlarsız bir hayat yok, Rüya'ya da sevgiler :)

      Sil