13 Mayıs 2012 Pazar

Anneler Günü Üzerine Notlar

14 Ağustos 1975 günü sabaha karşı 4'te dünyaya merhaba dediğimde annem ikinci kez annelik heyecanı yaşıyordu.  Uslu bir çocuktum ben, anne sözü dinlerdim. 
14 Ağustos 1975  - Annem, ablam ve ben

Zaman zaman annemi üzerdim de mutlaka.  Kendim için bir gün anne olmayı hiç hayal etmezdim, aklıma bile gelmezdi.  

Aradan uzun yıllar geçti ve ben 30'lu yaşlarımda tam da 29 Ağustos 2009 anne oldum.   Aynı anda iki tane kuzunun annesi olmuştum mucizevi bir şekilde.

2 sene önceki İlk Anneler Günü'm
Bu sabah gözlerimi açtığımda canım sevgilim ve oğlumun sabah erkenden çıkıp benim için aldıkları güzel çiçekleri gördüm karşımda.  Ne kadar duygulandığımı tahmin edebilirsiniz herhalde.


Anne olmak hayatımda o kadar çok şeyi değiştirdi ki...  Zorlukları bir yana, çocuklarımın gözündeki mutluluk pırıltılarını görmek ayaklarımı yerden kesiyor.  Her gün onlar benden bir şeyler öğreniyor, ben de onlardan.  "Anneciğim seni çok seviyorum" cümlesini her duyduğumda kalbim eriyor sanki.  Bundan daha güzel, daha kuvvetli ve daha gerçek bir sevgi olamaz dünyada diyorum.

Tunam ve Nilim,
Beni anne yaptığınız için, hayatıma geldiğiniz için ve siz olduğunuz için ikinizi de çok seviyorum.

Bugün bana yaptığınız saç bakımı seansını hep hatırlamak için buraya ekliyorum :) Elinizdeki aletler ilginç (!) olsa da çabanız görülmeye değerdi doğrusu.

Kuaförüm "Tuna & Nil"
Tüm annelerin Anneler Günü'nü kutluyorum ve güzel bir şarkı gönderiyorum.

2 yorum:

  1. çok tatlılar maaşallah, hep hayal etmişimdir ikiz annesi olmayı ama Emre X 2 :) hayal bile edemiyorum şu an:) blogger anneyim, takipteyim canım.Beklerim bloguma.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim :) Çok zor ama bir o kadar da harika bir şey ikiz annesi olmak. BEn de takipteyim :)

      Sil