15 Ağustos 2010 Pazar

Sevgilimle Başbaşa

Bugün bizim için bir ilk yaşandı.  İlk kez Tuna ve Nil'i Şirin Teyzelerine bırakıp sevgilimle başbaşa bir program yaptık.  Doğumgünüm olduğu için ve belki de 1 senenin sonunda buna ihtiyacımız olduğu için.  Çocuklarla beraber yapamadığımız ve en özlediğimiz şey sinemaya gitmekti.  Arkasından da güzel bir yemek, sessiz ve sakin.

Seçtiğimiz film Christopher Nolan'ın son filmi Inception'dı.  Gerçekliği sorgulayan, sorgulatan, heyecanlandıran, hayal aleminde gezintiye çıkartan ve insan beyinin yaratıcılığını ortaya koyan bir film.  Beyin cimnastiği yaptırmasının haricinde, görsel zenginliği ve sürükleyiciliği ile de doyurucu bir filmdi benim için. Sinema filmini sinemada izleme keyfini çok özlemişim, çocuklarımızı fazla aklıma getirmemeye çalışarak, patlamış mısır ve kola ikilisinin eşliğinde güzel bir vakit geçirmiş olduk uzun bir aradan sonra.


Inception - detay

Ardından sevgilimle yemek yedik dışarıda, güzel bir tortellini, bir kadeh beyaz şarap, sert ve lezzetli bir espresso.  Olumsuz tek şey İzmir'in 40 derecelere varan yapış yapış havasıydı ve bir de bebeklerimizi çok özlemiş olmaktı.  Başbaşa olmayı özlesek de onları başbaşa kalmaktan daha çok özlüyoruz galiba.  Ne çelişki ama.

Günün sonunda bebeklerimizin uyku saati gelmeden alabilmek için yola koyulduk, onları alıp evimize getirdik, bol bol öpüp koklayarak yataklarında huzur içinde uykuya geçmelerini sağladık.  İşte o zaman tam anlamıyla mutlu ve huzurlu olduk, çocuklarımız yanımızda, evimizde.

Nil & Tuna
Tuna'm ve Nil'im, hep bu fotoğraftaki gibi elele olun ve her zaman sizi çok sevdiğimizi unutmayın.  Ve teşekkürler sevgillim, bu güzel gün için ve yanımda olduğun için.

8 yorum:

  1. Hep böyle mutlu kalmanız dileğiyle....

    YanıtlaSil
  2. Ne güzel!
    Böyle kaçamaklar yapamayalı yaklaşık 3,5 yıl olucak. Belki bundan sonra ..
    Sevgiler
    Eylem

    YanıtlaSil
  3. Umarım en kısa zamanda yaparsınız, iyi geliyor insana ama biraz vicdan azabı olmuyor değil :)

    YanıtlaSil
  4. Işık maşallah ikizlerin çok tatlı.
    oh ne güzel. bende sevgiliyle kaçamak yapmak istiyorum. film nasıldı güzelmiydi.

    YanıtlaSil
  5. Çok teşekkürler Yasemin, çok tatlılar gerçekten :) Film çok güzel, fantastik, aksiyon seviyorsanız kaçamak yapmaya değer :))

    YanıtlaSil
  6. Bizim de kızımız doğduktan sonra eşimle beraber gittiğimiz ilk ve tek film...

    Fotoğraf mükemmel... Maşallah...

    YanıtlaSil
  7. Çok teşekkür ederim dağlar kızı :) sevgiler

    YanıtlaSil