29 Ağustos 2010 Pazar

Tuna ve Nil'in 1. Yaşgünü

Tuna'm ve Nil'im,

Son 1 sene hayatımın hem en yorucu, hem en hırpalayıcı hem de en güzel senesiydi. Seni ve kızkardeşini dünyaya getirdikten sonra sizin büyüdüğünüz gibi ben de büyümeye ve olgunlaşmaya başladım. Siz dünyayı öğrenirken ben de anne olmayı öğrenmeye çalıştım, çalışıyorum. Size karşı hatalı davranışlarım oluyorsa diye endişeleniyorum, aç mısınız tok musunuz diye endşeleniyorum, bir yeriniz ağrıyor mu diye endişeleniyorum, sizin için yeterli, doğruyu yanlışı anlatabilen bir anne olabilecek miyim diye endişeleniyorum ve en çok da hayatınız sürüp giderken yanınızda olabilecek miyim diye endişe ediyorum.

Şu anda içeride mışıl mışıl uyuyorsunuz. Babanızla Didim'deki yazlığın terasındayız. Siz içeride uyurken sizi özlüyorum ve fotoğraflarınıza bakıyorum.

Işık - Can - Tuna - Nil
29 Ağustos 2010
Geçen sene bugün hayata merhaba dediniz.  Hayatımızı baştan aşağıya değiştirdiniz.  İki farklı karakter olduğunuzu bize iyice hissettidiğiniz bu günlerde artık bebeklikten çıkıp çocukluğa adım atıyorsunuz ve biz ne kadar hızlı büyüdüğünüze inanamıyoruz.  Yüürmeye çalışmanız, konuşmaya çalışmanız, yaptığınız her yeni hareket bizi çok heyecanlandırıyor.  Siz yokken hayatımızda ne varmış diye merak ediyoruz.

Tuna'm, yakşıklı, hareketli, meraklı, yaramaz oğlum
Nil'im, prensesim, ahu gözlüm, meraklı ve bilmiş kızım

İkinize de uzun, sağlıklı, başarılı nice yıllar diliyorum ve

İkinizi de deliler gibi seviyorum,


Anneniz...

6 yorum:

  1. Demek artık 1 yaşındalar.Zaman ne çabuk geçiyor...Üniversiteye başladıkları zamanda aynen böyle şaşırıp zamanın ne çabuk geçtiğinden dem vuracağız eminim.Ne olur biraz ağırdan alsa şu hayat denen zalim olgu ya da en azından güzellikler kısmını yaşarken hızını biraz kesse dimi???
    Sağlıkla,mutlulukla,huzurla karşılayacağınız nice yaşlara erişmenizi umarım...
    Yakışıklıyı ve ahu gözlü prensesi öp yerime Işık...

    YanıtlaSil
  2. nice nice yılları olsun Nil ve Tuna'nın....iyi ki doğmuşlar:)

    YanıtlaSil
  3. Çok teşekkür ederim ikinize de :) Sevgiler

    YanıtlaSil
  4. Bebelerim, sizi her an özleyerek, her dakika annenize telefon edip seslerinizi duymaya çalışarak teyzeliğimin tadına varmaya çalışıyorum bir senedir. İkiniz de çok güzelsiniz, çok özelsiniz. Hayat size hep gülsün, sizi çok seviyorum. Nice yıllara canlarım.

    YanıtlaSil
  5. Sevgili Tuna ve Nil...
    Siz bu satırları okuduğunuzda kim bilir kaç yaşında olacaksınız ve bizler yine sizler için iyi dileklerimizi bu satırlara sığdırmaya çabalayacağız... Yakışıklımız kızların gönlünü yakarken bir yandan da Nil'e ahu gözlümüze abilik taslayacak ve biz farklı şeylere hayret ediyor ve heyecanlanıyor olacağız. Anneniz ve babanız birer melek bunu unutmayın... İyi ki doğmuşsunuz... Aileniz de Işık ve Can olduğu için çok şanslısınız... Şimdi gidin ve benim yerime onları öpün... Ben de sizi hasretle öperim....

    YanıtlaSil
  6. doğum gününüz ilk yılınız kutlu olsun :)

    YanıtlaSil